You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • O nama

  MSH HOLDING GRUPACIJA društava je posljednjih 20 godina prisutna u različitim zemljama i u više sektora kao što su nekretnine, upravljanje brodovima, hoteli i odmarališta te druge prehrambeno-prerađivačke industrije. S ciljem da svježe i zdrave poljoprivredne proizvode učinimo dostupnim svim ljudima preko državnih i regionalnih granica, MSH se posljednjih 7 godina počeo fokusirati na agrobiznis. Imamo svoje farme u Bosni i Hercegovini i tehnološki orijentisano poljoprivredno preduzeće koje nam omogućava mjerljivo i dugoročno rješenje za uzgoj čiste, svježe i lokalne hrane širom svijeta korištenjem samo organskih metoda. Farme imamo i na Bliskom istoku, gdje se fokusiramo na jednu od najkvalitetnijih sorti suhog voća, začina i svježih proizvoda.

   

 • Zašto odabrati nas

  U našu stručnost ugrađeno je povjerenje iz brojnih uspješnih projekata u različitim sektorima koje smo preduzimali tokom dugog niza godina. Osim toga vjerujemo i u koristi koje možemo donijeti društvu u smislu zdravlja te u potpomaganje lokalne privrede. Težimo imidžu globalne robne marke i da iza sebe imamo niz zadovoljnih poljoprivrednika i uzgajivača. Oslanjamo se na to da je priroda darežljivija kada se o njoj pravilno brinemo, pa je na kraju naš jedini moto da te darove prenesemo generacijama koje dolaze

 • Neki proizvodi MSH Holdinga

  Pored domaće uzgojenih hidroponskih proizvoda iz UAE, vršimo uvoz raznih vrsta svježih proizvoda klase ‘A’ dobijenih korištenjem organskih tehnika uzgoja, te suho voće. Među raznim proizvodima su i jabuke, marelice, šljive, šipak, grožđe, razne vrste bobičastog voća i sve lisnato i korjenasto povrće. Među našim najfinijim suhim voćem su bademi, grožđice, pinjole, suhe šljive, suhe marelice, smokve i trešnje. Takođe vršimo isporuku certificirane halal smrznute piletine i kvalitetnih jaja.